«Новий день» на Одеському телебаченні з Оленою Погребняк

«Новий день» на Одеському телебаченні з Оленою Погребняк

«Новий день» на Одеському телебаченні з Оленою Погребняк

12 грудня 2017 року гостем студії Одеського обласного Державного телебачення «ОДТРК» була запрошена начальник Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області Погребняк Олена Геннадіївна.

Темою обговорення під час прямого ефіру у телепередачі «Новий день» стало отримання іноземцями громадянства України, посвідки на проживання в Україні та уникнення можливих правопорушень під час оформлення відповідних документів.

У ході розмови були підняті проблемні питання з приводу виявлення та документування фіктивних шлюбів іноземців з країн близького Сходу з громадянами України. Враховуючи той факт, що останнім часом таких випадків стає все більше на території України, то дана тема є достатньо актуальною на теперішній час та потребує негайного вирішення на законодавчому рівні.

Окрім цього, під час трансляції прямого ефіру начальником ГУ ДМС України в Одеській області була надана онлайн консультація іноземцям у яких виникли труднощі під час оформлення документів щодо підтвердження законності свого перебування на території України. 

Головне управління ДМС в Одеській області