Новоприйняті працівники на посади до УДМС України в Рівненській області пройшли ознайомче навчання

Новоприйняті працівники на посади до УДМС України в Рівненській області пройшли ознайомче навчання

Новоприйняті працівники на посади до УДМС України в Рівненській області  пройшли ознайомче навчання

26 жовтня  керівним складом УДМС України в Рівненській області проведено навчання для  працівників, які були призначені на посади у липні-жовтні поточного року.

 Швидкій адаптації до роботи сприяють ознайомчі навчання та знайомства з колегами по службі.

Задля цього, перший заступник начальника Управління Святослав Потейчук розповів новоприйнятим працівникам основні аспекти у сфері міграційного законодавства та ознайомив із подальшими кроками по розбудові міграційної служби й реалізації стратегії державної міграційної політики України на середньостроковий період.

Завідувач сектору управління персоналом Олександра Пахолюк зосередила увагу присутніх на етапах проходження державної служби, зокрема  проходження оцінювання державних службовців. Фахівець міграційної служби з питань запобігання та виявлення корупції Олександр Пасічник приділив увагу питанням безумовного дотримання антикорупційного законодавства в частині прав та обмежень державних службовців, а також питанням врегулювання конфлікту інтересів на державній службі.

Про важливість активної комунікації за допомогою соціальних мереж донесла слухачам головний спеціаліст із зв`язків з громадськістю та засобами масової інформації Валентина Іванюк, а також інформацію про сервіси, створені на сайті Державної міграційної служби.

Перед новоприйнятими працівниками Рівненської міграційної служби  виступив лікар-психолог Рівненського обласного центру психічного здоров`я населення, висвітливши психологічні аспекти професійного становлення.

Управління ДМС у Рівненській області