Одеса б’є рекорди по видачі біометричних паспортів

Одеса б’є рекорди по видачі біометричних паспортів

Одеса б’є рекорди по видачі біометричних паспортів

Починаючи з початку 2017 року за 1 півріччя поточного року Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області та територіальними підрозділами було оформлено 30542 біометричних паспортів громадянина України у вигляді ID – картки, виготовлено – 26698, видано – 25572 (у тому числі неповнолітнім громадянам по досягненню 14-річного віку).

Окрім цього, Головним управлінням ДМС України в Одеській області було оформлено рекордну кількість паспортів громадянина України для виїзду за кордон. З початку 2017 року було оформлено – 87555, із них виготовлено 73137 та видано – 69823 біометричних паспортів. Лише за червень місяць поточного року було оформлено більше 24 тис. документів для виїзду за кордон, що у порівнянні з показниками в минулому році перевищує загальну кількість у 2,5 рази.

Нагадуємо громадянам, що на території Одеської області розташовані    33 територіальні підрозділи ГУ ДМС України в Одеській області, кожен з яких має технічну можливість для прийому та видачі паспорта громадянина України у вигляді картки (за місцем реєстрації) та паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, який можна оформити незалежно від реєстрації місця проживання.   

Головне управління ДМС в Одеській області