Оформити документи стало ще простіше - в Запоріжжі відкрили другий сучасний «Паспортний сервіс»

Оформити документи стало ще простіше - в Запоріжжі відкрили другий сучасний «Паспортний сервіс»

Оформити документи стало ще простіше - в Запоріжжі відкрили другий сучасний «Паспортний сервіс»

6 червня своїх перших клієнтів зустрічав вже другий за рахунком в місті центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс», розташований за адресою пр.Соборний 83/85 (у ТЦ «Аврора»).

Відтепер в одному великому приміщенні площею 396 кв.м. можна швидко і комфортно подати документи для отримання біометричного закордонного паспорта або внутрішнього паспорта у вигляді ID-карти, зробити страховий медичний поліс, оформити довідку про несудимість та апостилювати документи для використання за кордоном.

«Відкриття другого сучасного центру обслуговування громадян значно підіймає рівень якості надання адміністративних послуг та дозволяє уникнути черг та незручностей. Якщо перший в місті «Паспортний сервіс» щодня міг прийняти близько 50-60 осіб, то в новому центрі європейського рівня вже можуть обслуговуватися до 250 запорожців та гостей міста кожного дня, - зазначив керівник Управління ДМС України в Запорізькій області Олександр Харіна».

У новому «Паспортному сервісі» все зроблено для зручності запорожців: у залі вісім станцій  для оформлення та п’ять  віконець для видачі документів, працює елетронна черга. Завдяки автоматизації всіх технологічних процесів процедура оформлення займає 15-20 хвилин.

 В час поки батьки зайняті паперами - діти можуть побавитися на ігровому майданчику. В центрі облаштовані і загальні місця для відпочинку, працює безкоштовний WI-FI.

Оплатити послуги центру можна готівкою або за допомогою платіжної картки в терміналах, встановлених безпосередньо в приміщенні сервісу. Про готовність документа громадян інформуватимуть СМС-повідомленнями.

Працює Запорізький центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» по буднях з 9:00 до 18:00 (без перерви на обід), у суботу з 9:00 до 13:00. 

Нагадаємо, що перше відділення ДП «Паспортний сервіс» продовжує приймати громадян за адресою вул. Незалежної України, 90.

Управління ДМС у Запорізькій області