Операція Мігрант - розпочалась

Операція Мігрант - розпочалась

Операція Мігрант - розпочалась

У період з 01 по 31 серпня на території Чернівецької області проводиться операція під умовною назвою «Мігрант». У рамках зазначеної операції, працівниками Управління ДМС  України у Чернівецькій області спільно з співробітниками ГУНП у Чернівецькій області проводяться заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території Чернівецької області.

Так, 01.08.2017 під час згаданої операції на КП МТК «Калинівський ринок» було виявлено шість громадян Азербайджану, які знаходилися на ринку без документів, що посвідчували б їх особу.

Вказаних іноземців було запрошено до Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області для проведення перевірочних заходів, де відносно 4-х іноземних громадян складані адміністративні протоколи за ч.1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), накладено штраф на суму 2971 грн., та відносно громадянина України складено адміністративний протокол за ст. 204 КУпАП (Порушення порядку працевлаштування іноземних громадян) накладено штраф на суму 1700 грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області