Підписано меморандум про взаємодію у сфері надання адміністративних послуг мешканцям міста Кривого…

Підписано меморандум про взаємодію у сфері надання адміністративних послуг мешканцям міста Кривого Рогу

Підписано меморандум про взаємодію у сфері надання адміністративних послуг мешканцям міста Кривого Рогу

Виконавчий комітет Криворізької міської ради та Головне управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області в особі                в. о. начальника Куляби Світлани Борисівни підписали меморандум про співробітництво та домовилися про спільну діяльність з метою надання громадянам адміністративних та інших публічних послуг, насамперед, з паспортних питань.

Меморандум визначає відносини та напрями співпраці між Сторонами з метою створення мешканцям міста зручних, доступних умов для отримання адміністративних, інших публічних послуг через Центр надання адміністративних послуг «Віза» та його територіальні підрозділи  з паспортних питань.

Меморандум базується на тому, що основними критеріями надання адміністративних, публічних послуг є: результативність; своєчасність; доступність; зручність; відкритість та ввічливе ставлення до замовників послуг.

 

 Сторони виразили сподівання, що підписаний меморандум сприятиме  удосконаленню та поглибленню співпраці, спрямованої на орієнтацію на потреби споживачів адміністративних, інших публічних послуг, на максимально можливе задоволення вимог замовників послуг, встановлення ефективної взаємодії між ними, об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію державної антикорупційної політики, уникнення використання посередницьких послуг при наданні адміністративних, інших публічних послуг.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області