Підрозділи УДМС України в Київській області продовжують тісну співпрацю з представниками виконавчої…

Підрозділи УДМС України в Київській області продовжують тісну співпрацю з представниками виконавчої влади районів

Підрозділи УДМС України в Київській області продовжують  тісну співпрацю з представниками виконавчої влади районів

29 листопада 2018 р. Васильківським РВ УДМС України в Київській області було проведено семінар-нараду з представниками виконавчих органів сільських та селищних рад Васильківського району, а також міської ради міста Васильків.

Під час зустрічі представники Васильківського РВ, під керівництвом начальника підрозділу Романової Марії Костянтинівни, провели роз’яснювальну роботу щодо використання та оформлення ID-карток, а саме:  пояснили головні мотиви запровадження паспортів громадянина України сучасного зразка, обговорили питання щодо особливостей придбання спеціальних рідерів для зчитування даних з чіпу, звернули увагу на суттєві переваги використання ID-карток.

В ході наради було з’ясовано ряд проблемних питань, що виникають при роботі вищезазначених представників з громадянами під час реєстрації чи знятті з реєстрації місця проживання.

Також обговорювались зміни до законодавства, вивчалася орієнтовна кількість осіб, які проживають без паспортів та основні причини, через які паспортні документи не були оформлені окремими громадянами.

Ця зустріч стала ще одним кроком до спільної взаємодії та обміну досвідом задля блага наших громадян.

Лише спільними зусиллями здійснюємо реформи, зміцнюємо країну!

Управління ДМС у Київській області