УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Полтавський Центр обслуговування громадян поповнив мережу «Паспортних сервісів»

Полтавський Центр обслуговування громадян поповнив мережу «Паспортних сервісів»

Полтавський Центр обслуговування громадян поповнив мережу «Паспортних сервісів»

У Полтаві 26 лютого в торгівельно - розважальному центрі «Київ», що на вулиці Зіньківській, 6/1-А відкрився сучасний Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» державного підприємства «Документ».

Сервіс розміщений на третьому поверсі ТРЦ «Київ» та протягом дня прийматиме близько 250 осіб. Також тут зможуть оформити собі ID-картки жителі Київського району міста.

Стрічку перед входом урочисто розрізали начальник Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області Сергій Шостак та директор Департаменту державного підприємства «Документ» Ольга Соколова.

 «На сьогоднішній день відкриття паспортного сервісу для обслуговування населення – значима подія для Полтавщини, адже відкриття сервісу дасть змогу насамперед у комфортних умовах обслуговувати ще більше громадян», у вітальній промові зазначив Сергій Шостак.

У Полтавській області працює 31 підрозділ Державної міграційної служби. На сьогодні паспорти громадянина України у формі картки та документи для виїзду за кордон оформлюють у Центрах надання послуг трьох міст: Миргорода, Кременчука та Полтави.

Звичайно ж, основні послуги, які надає сервіс – це оформлення паспортів. Для цього працюють 6 робочих станцій на прийом документів, фотографування та зняття біометричних даних та дві – на видачу уже готових документів. Завдяки автоматизації усіх технологічних процесів процедура оформлення паспорта займатиме 15-20 хвилин. Про готовність паспорта полтавців інформуватимуть за допомогою СМС. 

Такі сучасні паспортні сервіси вже працюють в Україні, зокрема, у Києві, Житомирі, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Рівному, Харкові, Хмельницькому, Чернівцях, Дніпрі, Запоріжжі, Луцьку, Одесі, Сумах, Тернополі, Херсоні, Черкасах, Кривому Розі, Ужгороді.

Управління ДМС у Полтавській області