Працівниками УДМС України в Запорізькій області виконано рішення суду про примусове видворення.

Працівниками УДМС України в Запорізькій області виконано рішення суду про примусове видворення.

Працівниками УДМС України в Запорізькій області виконано рішення суду  про примусове видворення.

Початок 2018 року співпав з активною фазою роботи по виявленню нелегальних мігрантів, поміщення їх до ПТПІ та виконання рішень про примусове видворення. Незважаючи на вихідні та святкові дні січня, відділ організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Запорізькій області працював у посиленому режимі.

Так, серйозними результатами роботи стало поміщення 25 січня цього року громадянина Грузії в  Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебуваються в Україні, який з 2006 року переховувався від працівників міграційної служби та ухилявся від виконання рішення про його примусове видворення з України.  

Крім цього, працівниками Управління був здійснений супровід громадянина Марокко до аеропорту «Бориспіль» для виконання рішення про його примусове видворення з України. Зазначений іноземець з листопада 2017 року перебував в Чернігівському ПТПІ.

На разі, робота відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС в Запорізькій області із виявлення іноземців, які порушують законодавства про правовий статус іноземців триває, вже заплановані спільні відпрацювання із зацікавленими службами на території м. Запоріжжя.    

Управління ДМС у Запорізькій області