Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено за межі території України іноземця, який відбував…

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено за межі території України іноземця, який відбував покарання у місцях позбавлення волі

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено за межі території України іноземця, який відбував покарання у місцях позбавлення волі

Відділом організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Хмельницькій області спільно із правоохоронними органами  постійно здійснюються заходи щодо виявлення іноземців, із числа осіб звільнених з місць позбавлення,  які вчиняють кримінальні порушення та їх перебування на території країни створює загрозу у забезпеченні національної безпеки України та охорони громадського порядку.

03.12.2018 року Хмельницьким міськрайонним судом задоволено адміністративний позов УДМС в області щодо затримання та примусового видворення за межі держави гр. Йорданії, який 18 грудня 2018 року звільнився з державної установи покарання по відбуттю строку покарання за вчинення кримінального правопорушення згідно ч.1 ст.152 КК України.

Для забезпечення виконання рішення суду, працівниками міграційної служби та кримінальної поліції вищевказаному іноземцю було забезпечено супровід до ОКПП «Київ» .

Відповідно до ст. 30  Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» гр. Йорданії заборонено в’їзд в Україну строком на 5 років.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області