Працівниками УДМС Хмельниччини спільно із співробітниками спецпідрозділу «Богдан» ГУНП примусово…

Працівниками УДМС Хмельниччини спільно із співробітниками спецпідрозділу «Богдан» ГУНП примусово видворено з території України іноземця - рецидивіста

Працівниками УДМС Хмельниччини спільно із співробітниками спецпідрозділу «Богдан» ГУНП примусово видворено з території України іноземця - рецидивіста

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції, посиленням контролю за перебуванням на території України іноземних громадян та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, ДМС України постійно  здійснюються профілактичні заходи з виявленням іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

В липні поточного року працівники міграційної служби Хмельниччини спільно з співробітниками Управління Карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області здійснювали заходи щодо законності перебування на території України громадянина Молдови, 1980 р.н., що неодноразово був засуджений та 19 років відбував покарання в місцях позбавлення волі на території України, у якого відсутні документи що посвідчують особу та законні підстави перебувати на території України.

Хмельницьким міськрайонним судом було прийнято рішення щодо поміщення  його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з метою проведення процедури ідентифікації та після її завершення - в примусовому порядку видворити вищезазначеного іноземця із території України.

29 серпня 2017 року з метою виконання постанови Хмельницького міськрайонного суду працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Хмельницькій  області спільно з співробітниками РПСПОП «Богдан» ГУНП в Хмельницькій області забезпечено супровід зазначено іноземця з Волинського ПТПІ до державного пункту пропуску «Сокиряни».

Відносно гр. Республіки Молдова Управлінням ДМС Хмельниччини прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну строком на 5 (п’ять років).

Організація роботи по запобіганню нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України і знаходиться на постійному контролі керівництва УДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області