Працівниками УДМС Хмельниччини спільно з правоохоронними органами виявлено іноземця, який надав…

Працівниками УДМС Хмельниччини спільно з правоохоронними органами виявлено іноземця, який надав підроблені документи для легалізації на території України

Працівниками УДМС Хмельниччини спільно з правоохоронними органами виявлено іноземця, який  надав підроблені документи для легалізації на території України

Під час здійснення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», з метою контролю за перебуванням іноземців на території України, працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС спільно із співробітниками ВБЗПТЛ та СКП Хмельницького ВП ГУНП було виявлено гр. Узбекистану, який подав до міграційної служби завідомо підроблені документи та неправдиві відомості з метою продовження посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Співробітниками слідчого відділу Хмельницького МВ ГУ НП в Хмельницькій області вилучено документи для внесення відомостей щодо даного громадянина в ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення за ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Завдяки спільними скоординованими діями працівників сектору та правоохоронних органів вжито заходів щодо запобігання використання підроблених документів для легалізації на території України.

«Одним із пріоритетних напрямків діяльності міграційної служби являється чітка організація роботи по протидії нелегальній міграції.

Варто також відмітити оперативне реагування представників правоохоронних органів, які в межах своєї компетенції допомагають при виникненні різного роду ситуацій, підтримуючи таким чином порядок та громадську безпеку області»-, зауважив начальник Управління Олег Паньков.

Управління ДМС у Хмельницькій області