Працівниками відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС Хмельниччини підведено…

Працівниками відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС Хмельниччини підведено підсумки роботи за 2017 рік

Працівниками відділу  у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС Хмельниччини підведено підсумки роботи за 2017 рік

 Працівниками відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Управління ДМС України в Хмельницькій області постійно проводиться робота у напрямку документування іноземних громадян та осіб без громадянства, яких по обліках реєстрації  на території області перебуває 5632 іноземця.

Протягом  2017 року працівниками відділу було оформлено 809 посвідок на постійне проживання, з них 486-іноземцям та особам без громадянства, які отримали дозвіл на імміграцію в Україну; 494 іноземця, переважна більшість з яких мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням отримали дозвіл на імміграцію в Україну, з них 44- в межах квоти. Скасовано 37 дозволів на імміграцію, відповідно до ст..12 ЗУ «Про імміграцію».

 В зв’язку з отриманням дозволу на працевлаштування, для релігійної діяльності в Україні, реалізації проектів міжнародної допомоги, а також для  возз’єднання сімей оформлено та видано 266 та продовжено термін дії 335 посвідок на тимчасове проживання; продовжено строк перебування 371 іноземцю та особам без громадянства, переважна більшість яких з РФ та на підставі подання заяви на отримання дозволу на імміграцію в Україну.

Оформлено 69 запрошень іноземцям та особам без громадянства на отримання візи для в’їзд в Україну, з них 49-на запрошення фізичних осіб та 20 - на запрошення юридичних осіб.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності міграційної служби та знаходиться на постійному контролі керівництва УДМС Хмельниччини.

Управління ДМС у Хмельницькій області