Працівники Деражнянського районного сектору УДМС Хмельниччини провели інформаційно-роз’яснювальну…

Працівники Деражнянського районного сектору УДМС Хмельниччини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу із школярами

Працівники Деражнянського районного сектору УДМС Хмельниччини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу із школярами

Проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення щодо питань, які входять до компетенції Державної міграційної служби України є одним із пріоритетних напрямків діяльності служби.

Цього разу, для ознайомлення із процедурою оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки особам, які досягли 14-ти річного віку, а також паспорта громадянина України для виїзду за кордон учнів 8-11 класів загально-освітньої місцевої школи завітала завідувач Деражнянського районного сектору УДМС Наталія Кондратюк.

Завідувач сектору довела до відома всім присутнім основні переваги оформлення біометричних документів, підкресливши, що такі документи є більш захищені від підробок та в разі втрати такого паспорта жодна особа не зможе ним скористатись. Також зауважила, що вперше новий документ буде оформлятись безкоштовно для  осіб, які досягли 14-ти річного віку залежно від місця їх реєстрації .

По завершенні зустрічі, Наталія Кондратюк відповіла на усі поставлені питання, які цікавили старшокласників та ще раз нагадала адреси територіальних підрозділів міграційної служби області, куди можна звертатись для виготовлення таких документів.

Управління ДМС у Хмельницькій області