Працівники міграційної служби Рівненщини завершили цьогорічне підвищення професійної кваліфікації

Працівники міграційної служби Рівненщини завершили цьогорічне підвищення професійної кваліфікації

Працівники міграційної служби Рівненщини завершили цьогорічне  підвищення професійної кваліфікації

30 березня керівники структурних підрозділів УДМС України в Рівненській області завершили навчання за відповідною професійною програмою у Рівненському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.                    

Навчання проходило відповідно до розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації № 665 від 14.11.2017 та затвердженого плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців на 2018 рік.                                 

Тематичні заняття розпочалися з 19 березня та спрямовувалися на фахове удосконалення керівників структурних підрозділів міграційної служби.                                                                                                                

На лекціях слухачі ознайомлювалися із стратегічним управлінням людським ресурсом, умінням ведення соціального діалогу, культуру усного та писемного ділового мовлення. Ознайомлювалися із реалізацією впровадження Закону України «Про державну службу» та перспективами європейської та євроатлантичної інтеграції України. Працівники міграційної служби вивчали публічне адміністрування в Україні та його специфіку в сучасному соціокультурному просторі.                                                                  

За результатами виконання програми тижневого семінару учасники підготували тематичні реферати та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Управління ДМС у Рівненській області