Працівники міграційної служби Тернопілля підвищували кваліфікацію

Працівники міграційної служби Тернопілля підвищували кваліфікацію

Працівники міграційної служби Тернопілля підвищували кваліфікацію

19 березня в Управлінні ДМС України в Тернопільській області відбувся короткотерміновий тематичний семінар: «Запобігання і протидія проявам корупції в органах державної влади». Захід відбувся на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Невдовзі завершиться кампанія з декларування доходів, отриманих у 2017 році, відтак ця тема є актуальною для держслужбовців. Про особливості подання е-декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування і роботу з відкритими реєстрами та базами даних розповіла керівник проекту ПРООН «Громадський моніторинг стилю життя посадових осіб Тернопільської області поданим деклараціям» Ольга Мазаєва.

Також у ході семінару міграційники отримали консультації фахівців щодо відповідальності за порушення вимог фінансового контролю, службової та дисциплінарної відповідальності державних службовців. Дізналися як будувати та управляти власною кар’єрою.

Усі учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Управління ДМС у Тернопільській області