Працівники міграційної служби Волині провели навчання для співробітників Головного Управління Національної…

Працівники міграційної служби Волині провели навчання для співробітників Головного Управління Національної Поліції області

Працівники міграційної служби Волині провели навчання для співробітників Головного Управління Національної Поліції області

Працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції та відділу по роботі з іноземцями УДМС України у Волинській області навчали поліцейських правилам перебування іноземців на території Україні.

Під час семінару міграційники розповіли правоохоронцям про правову основу своєї діяльності та основні напрями протидії нелегальній міграції. Роз’яснили порядок здійснення міграційного контролю в Україні, навели приклади з практичної діяльності попередження та виявлення окремих правопорушень іноземцями.

Учасники заходу обговорили питання щодо обміну інформацією у разі виявлення порушень іноземцями та особами без громадянства чинного міграційного законодавства. Співробітники міграційної служби вичерпно відповіли на всі запитання поліцейських. Адже саме поєднання теоретичної та практичної складової освітнього процесу є запорукою якісної підготовки та проведення майбутніх міжвідомчих операцій.

Управління ДМС у Волинській області