Працівники міграційної служби взяли участь у обласному семінарі з питань інтеграції адміністративних…

Працівники міграційної служби взяли участь у обласному семінарі з питань інтеграції адміністративних послуг

Працівники міграційної служби взяли участь у обласному семінарі з питань інтеграції адміністративних послуг

7 липня  у Рівненській обласній державній адміністрації відбувся одноденний семінар з актуальних питань інтеграції адміністративних послуг у ЦНАПи. Захід проходив в рамках реалізації проекту технічної допомоги європейського Союзу «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади».

Участь у заході взяли експерти Проекту та представники окремих територіальних центральних органів виконавчої влади – суб`єкти надання адміністративних послуг.

Запросили й працівників Управлінням ДМС в Рівненській області  для обговорення напрацювань у сфері надання адміністративних послуг населенню.

Завідувач сектору кадрової роботи та державної служби О. Пахолюк поділилася досвідом про успішно пройдене навчання 16-ти працівників Рівненського ЦНАПу на знання Порядку оформлення та видачі ID-карток і закордонних біометричних документів.

Команда ЦНАПу, пройшовши попереднє навчання у Рівненській міграційній службі, успішно склала тести, підтвердивши готовність надання   адміністративних послуг населенню у якості фронт-офісу Державної міграційної служби. Надання відповідних послуг громадянам розпочато з липня місяця поточного року.

Управління ДМС у Рівненській області