Працівники УДМС України в Миколаївській області прийняли участь у роботі консультаційного центру…

Працівники УДМС України в Миколаївській області прийняли участь у роботі консультаційного центру з питань організації надання безоплатної правової допомоги при Миколаївській обласній державній адміністрації

Працівники УДМС України в Миколаївській області прийняли участь у роботі  консультаційного центру з питань організації надання безоплатної правової допомоги при Миколаївській обласній державній адміністрації

08 вересня 2017 року відбулось засідання консультаційного центру з питань організації надання безоплатної правової допомоги при Миколаївській обласній державній адміністрації.

Під час засідання Центру відбувся  прийом громадян Миколаївщини, з питань організації надання безоплатної правової допомоги населенню.

Нагадуємо, що засідання консультаційного центру будуть проводитись у другу та четверту п’ятницю кожного місяця з 9.00 до 12.00 за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22 (І поверх)

У разі необхідності засідання може бути перенесено на інший день або час. В такому випадку інформацію про зміну дати/часу засідання буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Миколаївської обласної державної адміністрації, головного територіального управління юстиції у Миколаївській області та у засобах масової інформації.

Управління ДМС у Миколаївській області