Представники Французького Фонду прав людини побували у Богунському районному відділі міграційної…

Представники Французького Фонду прав людини побували у Богунському районному відділі міграційної служби

Представники Французького Фонду прав людини побували у Богунському районному відділі міграційної служби

Президент Французького Фонду прав людини Жан-П’єр Ельдегюр, його колега Жерард Лігур та представники благодійної громадської організації «Авенір», яка працює в сфері протидії торгівлі людьми, побували в Богунському районному відділі Управління ДМС в області.

Під час спілкування з громадянами міжнародні представники розповіли про свою волонтерську роботу у сфері протидії торгівлі людьми, трудової і сексуальної експлуатації.

У свою чергу, начальник Богунського районного відділу міграційної служби Сергій Новаковський повідомив, що у тісній співпраці із працівниками Головного управління Національної поліції, Управління Служби безпеки, Північного регіонального управління Державної прикордонної служби, міграційники активно долучаються до інформаційного роз’яснення населенню області щодо торгівлі людьми. Дана проблема продовжує залишатися однією зі складних і давно вийшла за межі окремих держав та набуває все більш організованих форм.

Міграційна служба постійно працює в тому напрямку, аби удосконалювати безпеку паспортних документів та зменшити можливість виготовлення підроблених документів для виїзду за кордон.

По завершенні візиту міжнародні представники та громадські активісти подякували працівникам районного відділу за їх роботу та побажали професійних успіхів і творчих досягнень.

Управління ДМС у Житомирській області