Президент відкрив Харківський регіональний центр надання послуг

Президент відкрив Харківський регіональний центр надання послуг

Президент відкрив Харківський регіональний центр надання послуг

Під час робочої поїздки до Харкова Президент Петро Порошенко відкрив Харківський регіональний центр надання послуг. Над створенням цього масштабного проекту спільно працювали Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада та міжнародні організації.

«Не треба більше ходити по колу, бо саме тут, в цьому місці буде можливість отримати більше 450 послуг. Без черги, з повагою до людини, включаючи отримання послуг по отриманню біометричного паспорту. Не тільки для харків’ян. З будь-якого куточка України, якщо ти зареєструєшся, пройдеш усі відповідні процедури, приїдеш і зайдеш сюди, ти зможеш отримати біометричний паспорт громадянина України», - наголосив Президент.

Президент особливо підкреслив, що головною метою Центру є забезпечення максимуму послуг в єдиному просторі, в основу яких закладено прозорість та зрозумілість процедур. З цією метою приміщення організовано за принципом «open space» – вільного простору без кабінетної системи. Центр оснащений всім необхідним для комфорту людей з обмеженими можливостями.

Президент подякував Послу США Марі Йованович за підтримку в реалізації реформ в Україні та технічну допомогу у створенні Харківського регіонального центру надання послуг.

В свою чергу, Посол США в Україні Марі Йованович наголосила, що цей Центр є прикладом успіху, якого можна досягти, коли органи влади на національному, обласному та місцевому рівнях співпрацюють заради спільної мети покращення якості послуг і викорінення корупції.

Головне управління ДМС у Харківській області