Про особливості міграційного законодавства нагадали на «Ядзакі Україна»

Про особливості міграційного законодавства нагадали на «Ядзакі Україна»

Про особливості міграційного законодавства нагадали на «Ядзакі Україна»

Питання дотримання національного міграційного законодавства стали однією з центральних тем обговорення під час зустрічі начальника Головного управління ДМС в області  Ігоря Михайлишина, начальника відділу з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства Віталії Свалявчик з виконавчим директором ТОВ “Ядзакі Україна” Мілошем Босаком.

Завод є одним з лідерів серед підприємств з іноземними інвестиціями на Закарпатті. Спеціалізація – виготовлення електрокабельної продукції для потужних світових корпорацій у сфері автомобілебудування. Наразі в «Ядзакі Україна» працює майже 3 тисячі чоловік. За словами керівника підприємства, хороші показники компанії – це результат постійного навчання та покращення умов праці.

Мілош Босак подякував керівництву міграційної служби за співпрацю, яка склалася у питанні дотримання вимог перебування в Україні іноземних експертів корпорації. З початку року на «Ядзакі Україна» у рамках навчальних програм прибуло 140 іноземних IT-спеціалістів, експертів з якості та вищий менеджмент. Начальник ГУДМС Ігор Михайлишин звернув увагу на зміни, які відбулися в міграційному законодавстві, зокрема, запровадження біометричних посвідок у формі ID-картки. Водночас, нагадав про правила перебування українців за кордоном. Адже чимало працівників компанії виїжджають у європейські відрядження та на стажування.

На завершення зустрічі представників міграційної служби краю ознайомили з роботою підприємства.

Головне управління ДМС у Закарпатській області