Про отримання паспорта громадянина України у вигляді ID-картки майбутні абітурієнти мають потурбуватися…

Про отримання паспорта громадянина України у вигляді ID-картки майбутні абітурієнти мають потурбуватися завчасно

Про отримання паспорта громадянина України у вигляді ID-картки майбутні абітурієнти мають потурбуватися завчасно

Відповідно до умов прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році, затверджених Міністерством освіти і науки України, вступити за свідоцтвом про народження зможуть лише школярі, яким 14 років виповниться після 1-го травня поточного року.

У зв’язку з цим прохання до випускників-дев’ятикласників Донецького регіону заздалегідь потурбуватися про оформлення зазначеного документа.

Звертаємо вашу увагу, що паспорт громадянина України у вигляді ID-картки оформлюють територіальні підрозділи Головного управління ДМС України за місцем реєстрації та центр надання адміністративних послуг у            м. Маріуполі. При оформленні паспорта в особи має бути наступний пакет документів: свідоцтво про народження, ідентифікаційний код, довідка про місце реєстрації та паспорти батьків, для перевірки належності до громадянства України. Для громадян, які досягли 14-ти річного віку та отримують паспорт громадянина України вперше – адміністративна послуга безоплатна.

Головне управління ДМС у Донецькій області