УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Результати діяльності за І півріччя підсумували в Управлінні ДМС України в Черкаській області

Результати діяльності за І півріччя підсумували в Управлінні ДМС України в Черкаській області

Результати діяльності за І півріччя підсумували в  Управлінні ДМС України в Черкаській області

6 липня 2017 року відбулася Колегія міграційної служби Черкащини за результатами роботи за 6 місяців поточного року під головуванням начальника Управління Івана Володимировича Шапрана, яка пройшла у формі конструктивного діалогу.

Очільник Управління зазначив, що попри значне збільшення кількості охочих оформити біометричні документи                                                                                                                                                     у зв’язку із запровадженням безвізового режиму ЄС для України підрозділи міграційної служби Черкащини справляються із навантаженням, систематично вживаються заходи для покращення якості надання адміністративних послуг громадянам. Протягом 6 місяців 2017 року оформлено 40 357 паспортів громадян України для виїзду за кордон та 13 150 паспортів громадян України у формі картки. Попит на ці адмінпослуги продовжує зростати.

На Колегії заслухали та обговорили проблемні питання діяльності служби з питань реалізації Закону України «Про громадянство України» в частині оформлення втрати громадянства України, оформлення та видачі документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, ідентифікації та документування внутрішньо переміщених осіб та громадян, що проживають на окупованій території або в зоні проведення АТО. Також проаналізовано діяльність територіальних підрозділів міграційної служби Черкащини законодавства у сфері правого статусу іноземців та осіб без громадянства, імміграції, біженців, протидії нелегальних мігрантів за 6 місяців 2017 року.

Не оминули увагою і питання дотримання комунікаційного стандарту спілкування працівників міграційної служби із громадянами, стан виконавської дисципліни, недопущення корупційних правопорушень тощо.

Завершуючи засідання Колегії начальник УДМС України в Черкаській області І.В.Шапран вручив подяку завідувачеві Драбівського РС УДМС України в Черкаській області Тищенку Петру Івановичу за сумлінну та багаторічну роботу в органах державної влади, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби України, який відзначався 23 червня.

Підсумувавши діяльність Управління за І півріччя поточного року були прийняті відповідні рішення та визначені першочергові завдання у подальшій роботі.

Управління ДМС у Черкаській області