Результати операції «Мігрант» підсумували на розширеній нараді Управління Державної міграційної…

Результати операції «Мігрант» підсумували на розширеній нараді Управління Державної міграційної служби України у Волинській області

Результати операції «Мігрант» підсумували на розширеній нараді Управління Державної міграційної служби України у Волинській області

08 травня  відбулась розширена нарада УДМС України у Волинській області за участю керівників територіальних підрозділів.
З 21 лютого по 30 квітня на Волині проводились загальнодержавні цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант». За цей період у результаті проведення територіальними підрозділами Управлінням Державної міграційної служби в області спільних з правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування заходів було виявлено 90 порушників міграційного законодавства, відносно яких складено матеріали за ч. 1 ст. 203 КУпАП - порушення правил перебування на території України. До адміністративної відповідальності також притягнуто 1 особу за  ст. 204 КУпАП та 34 - за ст. 205 Кодексу.

Виявлено 44 нелегальних мігрантів, відносно всіх прийнято рішення про примусове повернення до країн походження.

До Волинського ПТПІ поміщено 7 осіб , 6 з яких примусово видворено за межі нашої держави.

За всіма встановленими фактами порушень, фахівці міграційної служби Волині склали адміністративних протоколів на суму понад 57800 гривень, з них вже стягнуто майже 47500 грн.

Управління ДМС у Волинській області