УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Результати роботи за 9 місяців року підсумували в Черкасах

Результати роботи за 9 місяців року підсумували в Черкасах

Результати роботи за 9 місяців року підсумували в Черкасах

03 жовтня 2018 року в УДМС України в Черкаській області провели нараду за підсумками результатів діяльності 9 місяців 2018 року під головуванням начальника Управління Шапрана І. В. та за участі керівників структурних та територіальних підрозділів.

На нараді було обговорено ряд актуальних питань діяльності відповідно до напрямків роботи.

Окремо зупинилися на результатах проведеної операції «Мігрант» та існуючих проблемних питаннях під час реалізації функцій із протидії незаконній міграції.

Акцентовано увагу присутніх на актуальному питанні сьогодення ‒ інформаційній безпеці під час роботи в мережі Інтернет. Вказано на основні чинники, що впливають на стан інформаційної безпеки у зв'язку із використанням загальнодоступних та соціально-орієнтованих ресурсів, ключові фактори ризику тощо. Учасникам наради надано відповідні роз’яснення та рекомендації.

І. В. Шапран зазначив, що надання якісних адміністративних послуг громадянам залишається в пріоритеті, разом із тим працівники УДМС України в Черкаській області повинні неухильно дотримуватися комунікаційного стандарту, виконавської дисципліни та законності.

Управління ДМС у Черкаській області