Річниця створення Національної поліції України

Річниця створення Національної поліції України

Річниця створення Національної поліції України

7 серпня у місті Вінниці відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці створення Національної поліції України.

Участь в офіційній частині взяли голова облдержадміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Ігор Хміль, начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області генерал поліції Юрій Педос, заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук, керівництво та особовий склад поліції.

Вітаючи особовий склад поліції Вінниччини, начальник УДМС України у Вінницькій області Наливайко Б.О. зазначив, що захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави в усі часи професія була в повазі. Без минулого, немає і майбутнього. Наша молода держава переживає історичні та драматичні події. І фактично, щоб ми жили в вільній, демократичній і європейській країні наші поліцейські не жалкуючи свого здоров’я, а той життя фактично перебувають на передовій, на захисті Конституції і Законів України.

Привітав начальника Головного управління Юрія Педоса з присвоєнням  звання генерала поліції третього рангу.

Висловив впевненість у тому, що авторитет поліції буде лише зростати серед громадян Вінниччини.

Побажав начальнику Головного управління  та усьому особовому складу  міцного здоров'я, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області