Рівненські міграційники на відеоселекторній нараді обговорили питання профілактики правопорушень…

Рівненські міграційники на відеоселекторній нараді обговорили питання профілактики правопорушень та запобігання корупції

Рівненські міграційники на відеоселекторній нараді обговорили питання профілактики правопорушень та запобігання корупції

8 грудня керівництво Управління ДМС в Рівненській області провело відеоселекторну нараду із завідувачами територіальних підрозділів.

Нарада відбулася у приміщенні ГУНП в Рівненській області за допомогою технічних засобів зв`язку Управління.

Разом із керівником міграційної служби Лілією Драпчинською на нараді виступили заступник начальника Управління Ольга Паламарюк та   головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції    Олександр Пасічник.

Заступник начальника Ольга Паламарюк винесла на розгляд питання невідкладного опрацювання методичних рекомендацій задля визначення працівниками завдань і ключових показників  для оцінювання результатів службової діяльності  державних службовців.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Олександр Пасічник обговорив з  колегами питання профілактики правопорушень у діяльності служби, а також запобігання та протидії корупції.

Начальник Управління підкреслила, що сумлінне ставлення до виконання посадових обов`язків і надалі впливатиме на відсутність проявів корупційних ризиків серед працівників служби.

Управління ДМС у Рівненській області