Рівненські міграційники відвідали діток Онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні

Рівненські міграційники відвідали діток Онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні

Рівненські міграційники відвідали діток  Онко-гематологічного відділення  обласної дитячої лікарні

Колектив Управління ДМС України в Рівненській області не сторониться чужої біди. Завжди керівний склад та працівники служби надають посильну допомогу тим, хто цього потребує.

За роки діяльності міграційної служби склалася тісна співпраця з правлінням благодійного фонду «Скарбниця надії» та її волонтерами. Фонд опікується дітьми онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні, які борються зі страшним недугом.

Колектив міграційної служби вкотре долучився до добрих справ та зібрав подарунки для маленьких пацієнтів лікарні. Дбайливо складені коробки із  одягом, іграшками та засобами першої необхідності учора поїхали до Рівненської обласної дитячої лікарні.

Керівник міграційної служби Лілія Драпчинська особисто навідала малечу, поспілкувалася з їх рідними, волонтерами та персоналом гематологічного відділення.

Варто було бачити сповнених вдячності та захоплення сюрпризами діток, їхній щирий сміх та невимовну жагу до видужання!..

Працівники Рівненської міграційної служби вкотре впевнилися – окрім безпосередніх щоденних обов`язків є моменти, які прикрашають шляхетністю міграційну роботу та роблять світ трішечки добрішим.

Управління ДМС у Рівненській області