Розширене засідання Колегії ГУ ДМС України в Одеській області з організації роботи за 9 місяців

Розширене засідання Колегії ГУ ДМС України в Одеській області з організації роботи за 9 місяців

Розширене засідання Колегії ГУ ДМС України  в Одеській області з організації роботи за 9 місяців

23 листопада 2017 року в приміщенні актової зали ГУ НП в Одеській області відбулося розширене засідання колегії з приводу організації роботи керівників структурних та територіальних підрозділів  Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області за 9 місяців роботи поточного року.

Під час проведення засідання керівництвом Головного управління до порядку денного були винесені питання стосовно результатів роботи структурних та територіальних підрозділів щодо паспортної роботи та громадянства за 9 місяців 2017 року, функціонування електронної черги у підрозділах, виділення додаткових робочих станцій для прийому документів, порядок документування іноземців та окремої категорії осіб ромської національності.

Оскільки на даному етапі була виявлена багата кількість підроблених документів, особлива увага керівників була направлена на додаткову перевірку осіб документованих у Донецькій, Луганській області та Криму.

Окремою темою на розгляд виносилися питання з протидії нелегальній міграції, а саме основні результати та проблемні питання взаємодії з правоохоронними органами. Окремі питання реалізації законодавства про правовий статус іноземців та ОБГ, а також осіб, які звернулися за захистом в Україні. Обговорювались  результати перевірок територіальних підрозділів,  з метою усунення проблемних питань пов’язаних з документуванням іноземців  та осіб без громадянства у майбутньому.

Головне управління ДМС в Одеській області