Розширене засідання колегії ГУ ДМС України в Одеській області

Розширене засідання колегії ГУ ДМС України в Одеській області

Розширене засідання колегії ГУ ДМС України  в Одеській області

05 квітня 2018 року у приміщенні актової зали ГУ НП в Одеській області відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області з питань підведення підсумків роботи служби за 2017 рік.

Головною метою заходу стали аналіз та організація роботи структурних та територіальних підрозділів  за 2017 рік, обговорення пріоритетних напрямків роботи на 2018 рік.

Окрім цього, піднімалися питання щодо практичного застосування нових змін в законодавстві України у розділі надання адміністративних послуг, організації діяльності паспортної роботи та громадянства, функціонування сервісу «електронної черги», проблемні питання у сфері організації роботи по протидії нелегальній міграції та шляхи їх вирішення. Проведено навчальне заняття, спрямоване на поглиблене вивчення законодавства з питань громадянства.

По завершенню заходу, за результатами виконаної роботи та особистим внеском у діяльність структури керівництвом Головного управління була оголошена подяка кращим працівникам та вручені відповідні грамоти за підписом Голови Державної міграційної служби України Соколюка М.Ю.

Головне управління ДМС в Одеській області