Розширене засідання Колегії ГУ ДМС в Одеській області

Розширене засідання Колегії ГУ ДМС в Одеській області

Розширене засідання Колегії ГУ ДМС в Одеській області

6 липня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, на якому підбили підсумки роботи служби за 5 місяців 2018 року.

Начальник ГУ ДМС України в Одеській області Олена Погребняк проаналізувала роботу підрозділів, наголосила як на позитивних так і проблемних моментах у роботі. Окрему увагу приділено антикорупційному законодавству.

На засіданні піднімались питання щодо результатів роботи з прийняття та набуття громадянства України, оформлення документів, що підтверджують громадянство України та посвідчують особу. Також проаналізовано  роботу з протидії нелегальній міграції, проблемні питання та шляхи їх врегулювання.

Керівництво ГУ ДМС в Одеській області звернуло увагу підлеглих на те, що відбулися зміни в законодавстві  щодо оформлення посвідок на проживання іноземців в Україні і наголосило на неухильному виконанні визначених норм.

Також, обговорювали стан розвитку інформаційних систем, технічного забезпечення та захисту інформації, стан підключення територіальних підрозділів  до СЕД «Мегаполіс», організацію роботи з питань управління персоналом та дотримання фінансової та бюджетної дисципліни.

Головне управління ДМС в Одеській області