Розширене засідання колегії ГУДМС України в Дніпропетровській області

Розширене засідання колегії ГУДМС України в Дніпропетровській області

Розширене засідання колегії ГУДМС України в Дніпропетровській області

11 квітня в приміщенні  Головного управління  ДМС України в Дніпропетровській області, під головуванням в.о. начальника Світлани Куляби, відбулася розширена нарада, на якій підвели підсумки роботи за перший квартал поточного року.

У роботі колегії крім керівного складу апарату Головного Управління, взяли участь керівники та представники 24 підпорядкованих територіальних підрозділів.

Світлана Куляба дала детальну характеристику організації роботи структурних та територіальних підрозділів та окреслила низку пріоритетних напрямків роботи на наступний період.   

За результатами виконаної роботи та особистим внеском у діяльність структури керівництвом Головного управління була оголошена подяка кращим працівникам та вручені відповідні подяки за підписом Голови Державної міграційної служби України Соколюка М.Ю.

На запрошення в.о. начальника ГУ ДМС в Дніпропетровській області Світлани Куляби захід відвідали представники Робочої групи по взаємодії громадськості з органами, що координуються Міністром Внутрішніх справ України в Дніпропетровській області Вероніка Комісар та голова правління Громадської організації «Майдан Січеслав – Дніпро» Віктор Романенко.  

«В умовах реформування та концепції відходу від кабінетної роботи міграційної служби є дуже важливим підтримувати високий рівень надання послуг населенню і на її переконання на сьогоднішній день кількісні і якісні показники роботи ГУ ДМС України в Дніпропетровській області демонструють, що реформування йде на користь та вже має певні позитивні результати»  –  зазначила у своїй промові перед службовцями міграційної служби  Вероніка Комісар.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області