Семінар-нарада за напрямом паспортної роботи

Семінар-нарада за напрямом паспортної роботи

Семінар-нарада за напрямом паспортної роботи

23 липня 2018 року на базі Департаменту адміністрування реєстру ДП «Документ» відбувся навчальний семінар-нарада. Навчання мало на меті організувати злагоджену роботу фронт-офісів, котрими виступають ЦНАПи та «Паспорті сервіси», та бек-офісів, якими є ДМС. Також обговорювалися актуальні питання щодо оформлення біометричних документів, їх видачу, повернення помилково сплачених коштів.  

В семінарі-нараді взяв участь Голова ДМС. Максим Соколюк, в свою чергу, наголосив на необхідності постійного підвищення якості надання адміністративних послуг, що надаються як в підрозділах Управління, так і в підрозділах Центрів надання адміністративних послуг та ДП «Документ».

Також Голова розповів про нову функцію, яку додано до системи оформлення документів, а саме: можливість оформлення ЕЦП (електронного цифрового підпису) для повнолітніх громадян, які оформлюють ID-картку. Ще одна зміна: можливість заміни запису про зареєстроване місце проживання в ID-картці у випадку, коли громадянин зареєструвався за новим місцем.

Управління ДМС у Київській області