Спеціалісти міграційної служби підвищували кваліфікацію на семінар-тренінгах

Спеціалісти міграційної служби підвищували кваліфікацію на семінар-тренінгах

Спеціалісти міграційної служби підвищували кваліфікацію на семінар-тренінгах

Протягом двох тижнів працівники структурних та територіальних підрозділів УДМС України в  Запорізькій області брали участь у семінар-тренінгах з підвищення кваліфікації організованих Управлінням ДМС спільно із Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів.

01 – 02 листопада були організовані та проведені тематичні короткострокові семінари "Українське ділове мовлення" для двох навчальних груп державних службовців.

До участі у проведенні навчання, в якості викладачів, були залучені науковці провідних вищих навчальних закладів м. Запоріжжя. Під час семінару були опрацьовані питання  офіційно-ділового стиль сучасної української літературної мови, загальні вимоги до засобів ділового мовлення; лексичні особливості ділових документів; творення і вживання мовних форм у діловому мовленні; культура усного і писемного ділового українського мовлення; елементи ораторської майстерності у професійній діяльності державного службовця.

07 та 09 листопада службовці відвідали тренінг «Психологічні основи ділового спілкування. Профілактика професійного вигорання», який провела доцент кафедри соціальної філософії та управління ЗНУ, кандидат психологічних наук Ганна Бойко.

Учасники семінару мали змогу не лише отримати теоретичні знання з заданої теми, але й застосувати їх на практиці під час практичних занять і тренінгів.

Загалом, учасниками навчальних заходів стали 70 державних службовців, які по завершенню навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за програмами семінарів.

Підсумкове анкетування виявило, що службовці залишилися дуже задоволені тематикою семінарів і їх організацією та виявили бажання, щоб подібні заходи проводилися частіше.

Управління ДМС у Запорізькій області