УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Спільні успіхи міграційників Київщини та Національної поліції України в боротьбі зі «злодіями…

Спільні успіхи міграційників Київщини та Національної поліції України в боротьбі зі «злодіями в законі»

Спільні успіхи міграційників Київщини та  Національної поліції України в боротьбі зі «злодіями в законі»

27 жовтня 2018 року співробітниками ВОЗНМРВ УДМС України в Київській області спільно із оперативними співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України завершено процедуру примусового видворення громадянина Республіки Азербайджан, який має в кримінальному світі статус «злодій в законі» та відомий як «Дато Агджабединський». Зазначений іноземець утримувався в Чернігівському ПТПІ ДМС України з серпня 2018 року.

Крім того, 26 жовтня 2018 року співробітниками  служби спільно із оперативними співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України на території Київської області виявлений ще один «злодій в законі», громадянин Грузії, відомий в кримінальних колах як «Тенго Гальський». Зазначеного іноземця було невідкладно поміщено до Чернігівського ПТПІ ДМС України та підготовлено позов про затримання з поміщенням до ПТПІ ДМС України та примусове видворення з України.

29 жовтня 2018 року судом було задоволено в повному обсязі позовні вимоги Управління ДМС України в Київській області. Рішення суду про примусове видворення невідкладно виконано співробітниками ВОЗНМРВ УДМС України в Київській області у взаємодії із оперативними співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Зазначеного іноземця було видворено з території України того ж дня авіаційним транспортом через міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Управління ДМС у Київській області