УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

13 вересня для співробітників підрозділів філії Центру пробації в Запорізькій області пройшло заняття в системі службової підготовки.

З метою обізнаності в реформах, які відбуваються в країні та консультування з нагальних питань суб’єктів пробації, на заняття були запрошені головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління державної міграційної служби Вілена Ніколаєнко та головний лікар Запорізького центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Людмила Стецюк.
Вілена Ніколаєнко поінформувала учасників про основні напрями діяльності  міграційної служби, порядок отримання біометричного паспорту, як внутрішнього так і для виїзду за кордон.            

Окремо,  разом з присутніми, була розглянута процедура оформлення внутрішніх паспортів та зміна фото в документах для осіб, що відбувають покарання або щойно звільненим, які з тих чи інших причин не документувалися раніше.

Головний спеціаліст зазначила, що певні складності виникають під час  документування осіб зареєстрованих на території АР Крим, Луганської та Донецької областей, але в міграційній службі був розроблений та успішно функціонує цілий відпрацьований механізм для ідентифікації цієї категорії громадян.

Присутні мали змогу задати питання, що входять до компетенції служби - загалом діалог відбувся змістовний. 

Управління ДМС у Запорізькій області