Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

Співробітникам Центру пробації розповіли про паспортизацію засуджених

13 вересня для співробітників підрозділів філії Центру пробації в Запорізькій області пройшло заняття в системі службової підготовки.

З метою обізнаності в реформах, які відбуваються в країні та консультування з нагальних питань суб’єктів пробації, на заняття були запрошені головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління державної міграційної служби Вілена Ніколаєнко та головний лікар Запорізького центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Людмила Стецюк.
Вілена Ніколаєнко поінформувала учасників про основні напрями діяльності  міграційної служби, порядок отримання біометричного паспорту, як внутрішнього так і для виїзду за кордон.            

Окремо,  разом з присутніми, була розглянута процедура оформлення внутрішніх паспортів та зміна фото в документах для осіб, що відбувають покарання або щойно звільненим, які з тих чи інших причин не документувалися раніше.

Головний спеціаліст зазначила, що певні складності виникають під час  документування осіб зареєстрованих на території АР Крим, Луганської та Донецької областей, але в міграційній службі був розроблений та успішно функціонує цілий відпрацьований механізм для ідентифікації цієї категорії громадян.

Присутні мали змогу задати питання, що входять до компетенції служби - загалом діалог відбувся змістовний. 

Управління ДМС у Запорізькій області