Співробітники міграційної служби Вінниччини прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення…

Співробітники міграційної служби Вінниччини прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Соборності України

Співробітники міграційної служби Вінниччини прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Соборності України

22 січня у приміщенні Вінницької обласної філармонії ім. Леонтовича  відбулися заходи  з  нагоди  відзначення  Дня  Соборності  України.
В урочистостях з нагоди проголошення Акту Злуки – єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, а також відзначення 100-Річчя битви під Крутами, взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, його заступники, представники громадськості, працівники міграційної служби, творча інтелігенція, духовенство, учасники антитерористичної операції, військові та волонтери.   

У рамках заходів відбулось делеговане покладання гірлянд до місць, які символізують пам'ять про ці події, про українських героїв, які поклали своє життя за Соборність  та  Незалежність  нашої  держави.
Зокрема, до меморіальних дошок Першому Уряду УНР, який тричі знаходився у м. Вінниці, Дмитра Марковича (Міністра юстиції УНР), до пам’ятних знаків Голові Директорії УНР Симона Петлюри, загиблим бійцям Небесної Сотні та Героям АТО. 
Вітаючи учасників зібрання на передодні визначної для українського народу події, голова ОДА Валерій Коровій зазначив, що в цей непростий час для держави, Вінниччина робить все для розбудови Соборності, посилення єдності та утвердження демократичних  цінностей, втілює реформи Уряду у життя.
Керівники області вручили державні, урядові нагороди, почесні відзнаки кращим представникам творчої інтелігенції і громадськості Вінниччини, також учасникам АТО,  військовим  та  волонтерам.

Свою нагороду «Заслуженого юриста України», з рук голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, отримав і начальник УДМС України у Вінницькій області Борис Наливайко.
Під час урочистостей всі присутні переглянули фільм про здобутки області у 2017 році.
Cвої вітання учасникам заходу презентували кращі творчі колективи   Поділля.

По завершенню заходів, начальник управління міграційної служби Борис Наливайко привітав колег з відзначенням 99-ї річниці Дня  Соборності  України. Побажав співробітникам оптимізму  та віри у краще майбутнє держави. Миру та спокою.

У свою чергу колектив міграційної служби Вінниччини також привітав Бориса Наливайка з почесною нагородою та побажали миру, злагоди, злетів та ще більших досягнень.

Управління ДМС у Вінницькій області