УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Сумські міграційники вдосконалювали знання працівників поліції в частині порядку перебування іноземців…

Сумські міграційники вдосконалювали знання працівників поліції в частині порядку перебування іноземців на території України

Сумські міграційники вдосконалювали знання працівників поліції в частині порядку перебування іноземців на території України

6 грудня працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Сумській області зі співробітниками ГУНП області проведено заняття з питань дотримання іноземцями законодавства в сфері міграції на території регіону.

В ході заняття увагу слухачів зосереджено на порядку обчислення терміну перебування іноземців згідно наявних дато-штампів про перетин державного кордону у паспортних документах іноземних громадян, порядку оформлення, продовження посвідок на тимчасове проживання, їх обміну та скасування.

Подібного характеру спільні заходи між структурами міграційної служби та поліції суттєво дозволяють вдосконали співпрацю в напрямку боротьби в області з нелегальною міграцією. Адже, аналіз статистичних даних свідчить про стабільну системність адміністративних порушень вчинених іноземцями на Сумщині. Так, щомісяця в середньому на території області до адмінвідповідальності притягується близько 60 іноземців – порушників, у підсумку відзначили учасники зібрання.

Управління ДМС у Сумській області