Свято для дітей у пункті тимчасового тримання біженців

Свято для дітей у пункті тимчасового тримання біженців

Свято для дітей у пункті тимчасового тримання біженців

Новий рік – це свято коли кожна дитина очікує диво та з нетерпінням чекає подарунки від старенького Дідуся Мороза за добру поведінку. На жаль, є діти до яких Дід Мороз цього року можливо не дійде. Ці – діти-біженці з різних куточків світу, які були вимушені шукати захист разом зі своїми батьками в Україні.

Головне управління Державної міграційної служби України в Одеській області разом з міжнародною організацією ЩИТ, виконавчим партнером УВКБ ООН ГО «10 квітня» та лідером представників афганського земляцтва Мохд Усман привітали дітей-біженців, які проживають в Пункті тимчасового розміщення біженців у м.Одеса з Новим Роком. Для дітей було організовано свято з безліччю подарунків та солодощів.

Кожна дитина має право на щасливе дитинство, дитяча усмішка, щасливий погляд, впевненість у завтрашньому дні – найвища нагорода для кожного хто сьогодні завітав до ДУ «Пункт тимчасового розміщення біженців у м.Одеса». Управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції ГУДМС в Одеській області оголошує, що має наміри організувати волонтерський рух для пошуку відповідної допомоги для такої категорії шукачів захисту (речі, продукти харчування, засоби гігієни тощо), у разі виявлення такої зацікавленості просимо звертатися до управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції за адресою: м.Одеса, вул. Преображенська, 64 (4 поверх, каб. 3), тел. (048) 705-31-81, 067-492-39-99.

Головне управління ДМС в Одеській області