Тернопільські міграційники на тренінгу навчались по-новому оцінувати результати діяльності

Тернопільські міграційники на тренінгу навчались по-новому оцінувати результати діяльності

Тернопільські міграційники на тренінгу навчались по-новому  оцінувати результати діяльності

У жовтні стартувало оцінювання результатів діяльності держслужбовців.  Оскільки цьогоріч воно відбуватиметься по-новому, у всіх його учасників виникає чимало запитань щодо етапів проведення оцінювання, зокрема:  оціночної співбесіди, заповнення висновку, визначення результатів оцінювання та їх затвердження.

Міграційникам Тернопільщини розібратись у тонкощах процедури допомогла завідувач сектору управління персоналом Галина Плакущенко на внутрішньому тренінгу.

Держслужбовці звикли вчитися  самостійно перечитуючи нормативні акти, а от освоєння інформації у формі тренінгу для них у новинку. Багато візуальної інформації, робота у групах, обмін досвідом, «програвання» у ролях оціночної співбесіди – нудьгувати не довелося. У такій невимушеній і позитивній атмосфері інформація засвоюється у рази краще – з цим наприкінці заняття погодилися усі учасники.

Зворотній зв'язок і тренер, і учасники отримали від представників моніторингової групи: експерта з ЄС Едити Шостак, представника Міжнародної організації з міграції (МОМ) Романа Горбового та начальника відділу  управління керівними кадрами територіальних органів ДМС Ірини Сулимко.

 

Управління ДМС у Тернопільській області