Тиждень права на Тернопіллі

Тиждень права на Тернопіллі

Тиждень права на Тернопіллі

Знати свої права і виконувати обов’язки повинні як громадяни України, так і іноземці, які перебувають на територію нашої країни. Про це тернопільські міграційники нагадали краянам та гостям Тернопіля в ході Всеукраїнського тижня права, який тривав з 4 по 8 грудня.

Для підвищення обізнаності працівників апарату та територіальних підрозділів УДМС в області, а також відвідувачів міграційної служби, розроблено інформаційну пам’ятку про права та обов’язки  іноземних громадян під час перебування в Україні.

«Іноземці, які перебувають в Україні на законних підставах, користуються тими самими правами і свободами, а також мають такі самі обов’язки, що й громадяни України. Але здійснення    ними   своїх    прав    і    свобод не    повинно   завдавати шкоди національним  інтересам  нашої країни,  правам,  свободам  і  законним інтересам її громадян та інших осіб, які проживають в Україні», - резюмує заступник начальника УДМС України в Тернопільській області – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Тетяна Лобач.

Управління ДМС у Тернопільській області