Тиждень права в Лисичанську

Тиждень права в Лисичанську

Тиждень права в Лисичанську

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права співробітники Лисичанського МВ УДМС України в Луганській області вже провели  лекції, бесіди, зустрічі за круглими столами у навчальних закладах, зокрема, Лисичанській дитячій школі мистецтв №1, міських відділах державної реєстрації актів цивільного стану, відділу ведення Державного реєстру виборців тощо.

Основними питаннями, які були озвучені слухачам  стали реалізація і захист прав людини з метою підвищення загального рівня правової культури та набуття необхідного рівня правових знань  під час реалізації державної політики у сферах міграції.

Дуже цікавою і плідною стала зустріч зі студентами Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею. Молодь цікавили питання реалізації безвізового режиму, перелік країн, які вони можуть відвідати при наявності біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон, необхідний перелік документів для робочих та приватних поїздок.

В ході зустрічі слухачі отримали Пам’ятки для осіб, які бажають скористатися правилами безвізового режиму та були запрошені до Лисичанського МВ УДМС України в Луганській області для оформлення паспортних документів.

Управління ДМС у Луганській області