У 2018 році більше 250 тисяч запорожців стали власниками біометричних документів

У 2018 році більше 250 тисяч запорожців стали власниками біометричних документів

У 2018 році більше 250 тисяч запорожців стали власниками  біометричних документів

Минули новорічні свята і настав час підбити підсумки роботи міграційної служби нашої області за рік.
Так у 2018 році до Управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області та його територіальних підрозділів звернулося майже 200 тисяч громадян з приводу оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Для порівняння, у 2017 році було оформлено 136 тисяч документів, тобто кількість бажаючих стати власниками біометричних документів для виїзду за кордон значно збільшилася.
Протягом минулого року отримати внутрішні паспорта нового зразка у вигляді мобільної сучасної ID-картки побажали майже 53 тисячі запорожців. У минулому році цифра була дещо меншою та склала 48 тисяч.
Наприкінці року що минув службою розпочато оформлення біометричних документів і для іноземних громадян. Усього було оформлено 1885 посвідок на тимчасове проживання, з них - 1171 у формі картки та майже тисяча на постійне проживання, 38 з яких біометричні.
Підбиваючи підсумки, можна впевнено стверджувати, що щорічно спостерігається тенденція до збільшення кількості та розширення кола надання адмінпослуг нашою службою. Працюємо для вас та будемо намагатися підтримати цю тенденцію і у році, що настав.

Управління ДМС у Запорізькій області