У Бахмачі урочисто вручили закордонні паспорти танцівникам студії «Ліра Денс», які представлятимуть…

У Бахмачі урочисто вручили закордонні паспорти танцівникам студії «Ліра Денс», які представлятимуть Україну на конкурсі в Болгарії

У Бахмачі урочисто вручили закордонні паспорти танцівникам студії «Ліра Денс», які представлятимуть Україну на конкурсі в Болгарії

Працівники Бахмацького районного сектору УДМС України в Чернігівській області урочисто вручили паспорти громадянина України для виїзду за кордон юним учасникам студії танцю «Ліра Денс», які незабаром представлятимуть нашу державу у Болгарії.

Вихованці колективу активні учасники різних фестивалів та конкурсів. Юні танцівники вже  мають в арсеналі й чимало нагород,  всіх їх і не злічити. Ось і цього разу на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Українська естафета творчості» серед 90 колективів-учасників, які з’їхалися з усіх куточків України, маленькі танцюристи вибороли Гран-прі та запрошення для участі в конкурсі танців у червні 2018 року в м. Кітен, Болгарія.

Завідувач Бахмацького районного сектору міграційної служби Чернігівщини Оксана Миргорода привітала молодь з отриманням паспортів громадянина України для виїзду за кордон, та побажала гідно представити своє місто в Болгарії і порадувати усіх своїми виступами й здобутою  перемогою.    

Управління ДМС у Чернігівській області