У Близнюківському районі Харківської області відбулась службова нарада міграційників з головою…

У Близнюківському районі Харківської області відбулась службова нарада міграційників з головою райдержадміністрації

У Близнюківському районі Харківської області відбулась службова нарада міграційників з головою райдержадміністрації

04 липня 2017 року в приміщенні Близнюківської районної державної адміністрації відбулась робоча зустріч за участю завідувача Близнюківського РС ГУДМС України в Харківській області Красноруцької Р.Н. та голови Близнюківської РДА Калашника А.Ф. щодо надання якісних адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Під час робочої зустрічі голові РДА Калашнику А.Ф. було надано інформацію, що з початку здійснення надання вказаних адміністративних послуг населенню згідно Постанови КМУ № 745 по теперішній час Близнюківським РС прийнято 189 заяв щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та 131 заяву щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Крім того, слід відзначити, що з метою недопущення скарг населення Близнюківського району Харківської області та порушення чинного законодавства України, триває плідна співпраця між керівниками Близнюківської РДА та Близнюківського РС ГУДМС України в Харківській області щодо якісного надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Головне управління ДМС у Харківській області