У Черкасах провели нараду з керівниками терпідрозділів міграційної служби області

У Черкасах провели нараду з керівниками терпідрозділів міграційної служби області

У Черкасах провели нараду з керівниками терпідрозділів міграційної служби області

В Управлінні ДМС України в Черкаській області 5 вересня відбулася координаційна нарада з керівниками територіальних підрозділів за підсумками роботи  серпня 2018 року.

Протягом наради були обговорені актуальні та проблемні питання відповідно до напрямків роботи. Окремо зупинилися на результатах міжвідомчої співпраці міграційників та правоохоронців під час проведення цільових профілактичних заходів щодо нагляду  та  контролю  за  виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», які тривали з 26 липня по 31 серпня 2018 року.

Завдяки спільним заходам працівників міграційної служби та поліції Черкащини з 1 липня по 30 серпня 2018 року  на території області було виявлено 57 нелегальних мігрантів, стосовно яких  було прийнято 51 рішення про примусове повернення та 4 рішення про примусове видворення. 2 іноземців розміщено до пункту тимчасового поміщення іноземців (ПТПІ), 6 іноземцям заборонено подальший в’їзд в Україну.

За порушення міграційного законодавства до  адміністративної відповідальності  притягнуто 168  осіб. На порушників накладено штрафів на загальну суму  234 260 грн та стягнуто 159 120 грн.

За час проведення заходів територіальними підрозділами області виконано 11 рішень про примусове повернення та 1 рішення про примусове видворення іноземців та осіб без громадянства з території України.

Не оминули увагою питання дотримання дисципліни і законності. В. о. начальника Управління Уманець Володимир Анатолійович вкотре наголосив на необхідності посилення контролю з боку керівників територіальних підрозділів УДМС України в Черкаській області за дотриманням антикорупційного законодавства підлеглими працівниками та унеможливленням передумов, що можуть сприяти вчиненню корупційних правопорушень і виникненню проявів корупції.

Управління ДМС у Черкаській області