УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Черкасах відбулася зустріч із фахівцями центру зайнятості

У Черкасах відбулася зустріч із фахівцями центру зайнятості

У Черкасах відбулася зустріч із фахівцями центру зайнятості

17 січня проведено робочу зустріч за участю працівників УДМС України в Черкаській області та Черкаського міського центру зайнятості. Тему взаємодії у напрямку працевлаштування громадян та підбору службою зайнятості персоналу для роботодавців обговорювали начальник УДМС України в Черкаській області І. В. Шапран, завідувач сектору управління персоналом Н. В. Озеран, директор Черкаського міського центру зайнятості О. М. Щербак та фахівець відділу взаємодії з роботодавцями В. В. Чумак.

Фахівці центру зайнятості поінформували про основні послуги які надає служба зайнятості та їхню специфіку: професійне навчання, зокрема видачі ваучерів на перенавчання і підвищення кваліфікації особам категорії «45+»; професійну орієнтацію, передусім учнівської молоді; сприяння у започаткуванні власної справи; послуги служби зайнятості роботодавцям тощо. Інформаційно-роз’яснювальна робота серед громадськості про діяльність установи – це важливий напрямок у роботі як міграційної служби, так і центру зайнятості.

Окрім цього, співробітники Черкаського міського центру зайнятості зупинилися на формах звітності, що подаються до центрів зайнятості роботодавцями та надали інформаційні буклети про послуги служби зайнятості з пошуку роботи та підбору працівників.

Управління ДМС у Черкаській області