У Чернігові фахівці міграційної служби провели навчання для військовослужбовців Національної…

У Чернігові фахівці міграційної служби провели навчання для військовослужбовців Національної гвардії України

У Чернігові фахівці міграційної служби  провели  навчання для військовослужбовців Національної гвардії України

27 лютого 2018 року працівники Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області провели навчання для військовослужбовців 3-го батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України на тему: «Вимоги міграційного законодавства щодо законності перебування іноземних громадян на території України».
Заняття підготували та провели учасники робочої групи на чолі з першим заступником начальника Управління Володимиром Рудницьким до складу якої увійшли фахівці відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Ганна Шаль та Вікторія Бабак.
На навчаннях були присутні близько півсотні правоохоронців на чолі із начальником штабу Віктором Ясінським.
Захід спрямований на удосконалення взаємодії у службовій діяльності у проведенні загальнодержавних міжвідомчих профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».
Відтак, представники Міграційної служби Чернігівщини роз’яснили військовослужбовцям вимоги чинного законодавства України щодо протидії нелегальній міграції, зокрема питання щодо законності перебування іноземних громадян на території України.
Варто зазначити, що це було перше заняття з навчання представників Національної гвардії України, надалі планується регулярно проводити такі заходи, аби охопити весь об’єм необхідної інформації та детально роз’яснити вимоги законодавчих актів щодо протидії нелегальній міграції.

Управління ДМС у Чернігівській області