УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях обговорили участь іноземців у волонтерській роботі

У Чернівцях обговорили участь іноземців у волонтерській роботі

У Чернівцях обговорили участь іноземців у волонтерській роботі

Заступник начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар, начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич, заступник начальника відділу Владислав Ксенюк зустрілися з керівниками волонтерських організацій Буковини, які залучають іноземців та осіб без громадянства до волонтерської діяльності.

До міграційної служби завітали зокрема представники «Буковинської агенції регіонального розвитку», Чернівецького міського громадського формування з охорони громадського порядку «Центр захисту», благодійної організації «Спілка самаритян», Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України, Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Віктор  Пислар поінформував присутніх про збільшення кількості іноземців, які декларують метою свого приїзду до України роботу у волонтерських організаціях та попередив про недопущення порушення вимог міграційного законодавства.

Едуард Дудкевич надав роз’яснення щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які залучаються до волонтерської діяльності.

Учасники зустрічі домовилися про подальшу координацію дій та правову підтримку з боку працівників УДМС представників громадських організацій.

Управління ДМС у Чернівецькій області